Project Manager
Roland Berger
Amsterdam
5 uur geleden

Qualifications Als Project Manager bij Roland Berger : Manage je complexe projecten en ben je eindverantwoordelijk voor een groot project (met meer dan 3 consultants )Leid je klantmeetings op senior management niveauOntwikkel en onderhoud je klantrelatiesCoach je teamleden in je projectteamLeid en bedenk je één of meer kantoor-brede projectenWie zoeken wij?

Bij Roland Berger werken mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in onze klanten en hun uitdagingen, ondernemend zijn en hard willen werken om topkwaliteit te leveren.

Onze waarden 'Empathy', 'Entrepreneurship' en 'Excellence' zijn de basis van ons werk en onze bedrijfscultuur. Wij zoeken persoonlijkheden die zich herkennen in deze waarden, groot kunnen denken en durven dromen, verbanden zien en verbinding maken, eigenzinnig zijn en ons team verrijken.

Herken jij je in onderstaande kwalificaties, competenties en vaardigheden?Je hebt een WO-opleiding met goede resultaten afgerondJe hebt circa 7 jaar ervaring in Strategy en / of Management Consulting of in strategische en / of operationele rollen bij een groot bedrijf of in de publieke sector (ervaring / competenties in Retail, FMCG, Marketing & Sales, Life Sciences, Financial Services of Energy is een pré)Je kunt analytisch denken en helder structurerenJe hebt leiderschapspotentieelJe hebt een ruimdenkende persoonlijkheidJe werkt nauwkeurigJe hebt ervaring met het managen van en werk delegeren aan meer junior teamledenJe bent vertrouwd met / ervaren in (financieel) modelleren (Excel), presentaties visualiseren (PowerPoint) en storytellingJe hebt goede mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Wat is ons DNA?Roland Berger is één van de internationale topbureaus voor strategisch advies met 52 kantoren in 34 landen.

In ons jonge, dynamische en snelgroeiende kantoor op de Zuidas in Amsterdam werken 125 consultants en ondersteunende collega's.

We zijn trots op de hechte cultuur binnen ons Amsterdamse kantoor. We zijn creatief, toegewijd, ambitieus, ondernemend en gepassioneerd en tegelijkertijd sociaal, energiek, ruimdenkend en respectvol.

Wij helpen elkaar om het beste in elkaar en het beste voor onze klanten naar boven te halen. Naast ons werk ondernemen we samen veel sociale activiteiten, van (virtueel) sporten en borrelen tot wanneer de maatregelen dit weer toelaten kantoorreizen en vieringen van Sinterklaas en Nieuwjaar.

Wat bieden we jou?Jouw succes is ons succes. We bieden je volop doorgroeimogelijkheden, (inter) nationale trainingen en een mentor die je ontwikkeling ondersteunt.

Senior Consultants bieden wij bovendien een individueel traject met een coach, op maat gemaakt voor jou en jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

Je kunt een MBA volgen aan een leidende business school, (tijdelijk) de overstap maken naar een ander Roland Berger kantoor of stagelopen bij een ander bedrijf ("externship").

Jij bent de architect van jouw carrière.Daarbij bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een elektrische leaseauto, een premievrij pensioen en een bijdrage aan je zorgverzekering.

Tevens kun je gebruik maken van onze life-coach en meedoen met bijvoorbeeld (virtuele) yoga- en meditatielessen.DiversiteitWij geloven dat een team eigenzinnige professionals met een diversiteit aan achtergronden en kwaliteiten het beste naar boven brengt in elkaar en voor onze klanten.

Ons internationale karakter maakt ons als firma zeer divers, maar ook in ons kantoor streven wij naar veelzijdigheid en zoeken wij mensen die daaraan met hun unieke perspectief en eigen kwaliteiten kunnen en willen bijdragen.

We hopen dat jij zo iemand bent.Gezonde balansWij presteren op hoog niveau en dat kan alleen als de balans tussen werk en privé goed is.

We begrijpen dat die balans verschilt per mens en levensfase. Je mentor helpt je het werk in te delen op een manier die jou past.

Omdat wij projectmatig werken kunnen wij flexibel zijn, ook als je eens een lange reis wil maken of een tijd vrijwilligerswerk wil doen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier