Chauffeur bezorgdienst 13-32 uur per week
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Media Markt - Saturn Holding Nederland BV maakt onderdeel uit van de Metrogroep, welke een aparte notering heeft op de beurs van Frankfurt.

De Metro Group is een wereldwijd opererende organisatie : één van de grootste retailorganisaties ter wereld met 250.000 werknemers en een omzet van ruim 60 miljard euro.

Naast Media Markt - Saturn hoort bijvoorbeeld ook de Makro tot de Metrogroep. Media Markt-Saturn is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft Media Markt - Saturn een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen.

De cultuur binnen Media Markt - Saturn is zeer informeel en vooruitstrevend. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien.

Media Markt - Saturn is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen. Elke

vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Chauffeur van onze bezorgdienst lever je dagelijkse goederen af bij onze klanten. Je zorgt voor een juiste belading van de vrachtwagen, gaat zorgvuldig om met goederen en bezorgt op tijd de goederen bij onze klanten.

Samen met een bijrijder ben je het visitekaartje van Media Markt.

Profiel :

Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke branche en functie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent bovenal klantgericht en fysiek sterk.

Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en representatief. Tot slot vind je het leuk om op koopavonden en in het weekend te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier