Operator food
RAAAK Personeel
Bergschenhoek, NL
4 dagen geleden

Graag aan het werk als operator in de foodsector? Bij dit bedrijf liggen er op meerdere posities mooie mogelijkheden voor je, onder meer op de verpakkingslijn!

In deze functie ben jij er als operator verantwoordelijk voor dat je machine op volle toeren blijft draaien en de bestelde producten ook echt geleverd kunnen worden.

Ruiken doet het er altijd lekker, dus daarover geen zorgen! Ook ben je verantwoordelijk voor het verpakken van noten in de kwantiteit en kwaliteit.

Je zorgt voor de correcte instellingen van diverse machines zodat het productieproces optimaal verloopt volgens de gestelde specificaties.

Daarnaast draag je zorg voor de aan- en afvoer van grondstoffen emballage en het eindproduct. Kun je hiernaast ook kleine technische storingen verhelpen dan is dit misschien wel DE baan voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Fulltime beschikbaar voor werk in een twee ploegendienst;
 • Minimaal één jaar ervaring als operator;
 • Bij voorkeur al eens gewerkt in de foodsector;
 • In staat om lichte storingen zelf te verhelpen en de lijnen in- en om te stellen;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier