Startende .NET Programmeur
PHIND
Den Haag, Zuid Holland, NL
9 uur geleden
source : Monsterboard

Bedrijfsinfo De organisatie is ruim 10 jaar geleden opgericht door 2 vrienden die van hun hobby hun werk wilde maken. Het bedrijf liggend in de regio Den Haag bestaat uit 60 werknemers waarvan 6 front end en 28 back end programmeurs en is gelegen in een grote oude kerk.

De core business van het bedrijf is het maken innovatieve maatwerking SAAS-oplossingen voor grote partijen als Thomas Cook, Phillips en ASML.

Daarbuiten richten ze zich op een stukje maatwebsites en het ontwerpen van huisstijlen van bedrijven. Bij de high-traffic omgevingen word gebruik gemaakt van .

NET Core, Azure IoT-hub en Angular. Functieomschrijving Binnen het bedrijf ga je aan de slag als junior programmeur ga je je vooral bezig houden met oplossen van complexe back-

end issues. Je gaat je buiten het back-end gedeelte ook een stukje op de front-end werken, denk dan aan werken met TypeScript en Angular.

Heb je ervaring met Git versiebeheer dan is dat mooi meegenomen en zeker functioneel binnen de organisatie. Buiten het ontwikkelen sta je ook in interactie met de klant zelf.

Je bespreekt de aanvraag en kruipt in de adviserende rol. Communicatie met de klant is dan ook belangrijk in het bedrijf.

Eisen Recent of bijna afgestuurd (HBO / WO Informatica of Computer Science) Team player Affiniteit met onder andere Azure IoT-

hub of Machine Learning Aanbod Startsalaris van €2400,- bruto Trainingen worden geheeld betaald Reiskostenvergoeding 8 % Vakantiegeld & 25 vakantiedagen Altijd gevulde koelkast met frisdrank Maandelijks (bieroverleg) en vinyl-vrijdag.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier