Gezondheidszorgpsycholoog
Maandag
Zwolle, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie

Vooreen opdrachtgever in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar eenGZ-psycholoog. Als GZ-psycholoog zal je hier met verschillendedoelgroepen werken.

Dit zijn onder andere cliënten met nietaangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatie,gerontopsychiatrisch, psychogeriatrie en palliatieve zorg.

Jijsignaleert gedrag, analyseert dit en jij zorgt voor een juistvervolg. Het verrichten van (neuro) psychologisch onderzoek,observeren en diagnoses stellen zijn onderdeel van jou takenpakket.

Je maakt onderdeeluit van een team van twee GZ-psychologen, twee psychologen inopleiding en een basispsycholoog. Jij begeleidt de twee psychologenin opleiding tot GZ-

psycholoog en de basis psycholoog. Je kan zowelindividueel als mediatief behandelen. Jou kennis zet je in terbevordering van de deskundigheid van de medewerkers.

Binnen deorganisatie wordt er multidisciplinaire gewerkt.

Naast deze takendenk je mee binnen de organisatie. Deze vooruitstrevendeorganisatie is in ontwikkeling en hierbij wordt er van jou verwachtom actief mee te denken.

Functieeisen

 • Beschiktover een opleiding psychologie, klinische psychologie of medischepsychologie
 • BIGgeregistreerd
 • Affiniteitmet de ouderenzorg
 • Werkenin teamverband
 • Over hetbedrijf

  Maandag® biedt jou eenmarktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleidingen werkervaring, volgens de betreffende CAO.

  Tevens kan jij vanuitMaandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen enbestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen.

  Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometerongeacht het aantal kilometers en een leaseauto behoort ook tot demogelijkheden.

  Het aantal uren is bespreekbaar en geven we vorm opbasis van jouw wensen. Tot slot behoren pensioenregeling,vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Maandag®vindt het belangrijk dat jij goed op jou plek zit en denkt graagmee over het vormgevenhiervan!

  Solliciteren

  Herkenjij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je eenmooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag erbinnenkort dan net zo tof uit als die vanons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier