Project Leader Quality Management & Complaints
Rijk Zwaan
Nederland, De Lier
1 dag geleden

Hoe ziet jouw functie als Project Leader Quality Management & Complaints bij Rijk Zwaan eruit?

Als Project Leader in de Quality Management & Complaints afdeling vervul je een essentiële rol bij de complexe en strategische activiteiten gericht op klachtenafhandeling.

Je kunt hierbij denken aan de internationale uitrol van de klachtenorganisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor een deel van de ontwikkeling van nieuwe toetsstrategieën voor de kwaliteitsbewaking en vrijgave van onze groentezaden.

In deze functie werk je veel samen met onze Supply Chain-, Productie-, Legal-, Breeding- en onderzoeksafdelingen en Kwaliteitslaboratoria.

Daarnaast houd jij je bezig met :

 • Analyse en eigenaarschap van de complexere dossiers op het gebied van de kwaliteit van onze groentezaden, bijvoorbeeld kiemkracht, ziektes en rasechtheid.
 • Projectleiderschap voor multidisciplinaire kwaliteitsprojecten die ontstaan vanuit verandering van wetgeving of kwaliteitssystemen, klachten of audits.
 • Wijzigingen vanuit kwaliteitsprojecten vastleggen in kwaliteitsmanagement documenten, begeleiding van de implementatie bij samenwerkende afdelingen en evaluatie van de effectiviteit van de nieuwe werkwijze
 • Formeel en informeel contact met stakeholders ten behoeve van een optimale effectiviteit van jouw werkzaamheden in de organisatie
 • Projectleiderschap van innovatieprojecten voor het Quality Management & Complaints team.
 • Wat jij meebrengt :

  Door de toename en complexiteit van de kwaliteitswerkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren kwaliteitsspecialist die het interessant vindt om vanuit kennis, expertise en strategisch denken enerzijds projecten uit te voeren, maar ook betrokken te zijn bij de dynamiek van kwaliteitsmanagement, vrijgave-discussies en klachtenafhandeling.

  Je bent een echte puzzelaar die het leuk vindt om vanuit verschillende disciplines de inhoud in te duiken en met een brede blik de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen.

  Met jouw communicatieve vaardigheden kun je de kar trekken en eigenaarschap nemen voor de complexere kwaliteitsprojecten.

  Je bent een strateeg, kunt goed analytisch denken en gezien de internationale scope spreek je uitstekend Engels. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een afgeronde wo opleiding op het gebied van Plant Sciences, Life Sciences of Food, Microbiologie of Quality Management
 • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met moleculaire wetenschappen
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Project Leader ga je deel uitmaken van het Quality Management & Complaints team. Het team bestaat uit 11 collega’s die verantwoordelijk zijn voor het wereldwijde kwaliteitsbeleid en de klachtenafhandeling.

  Dit alles met het oog op de levering van een juiste kwaliteit zaden aan onze klanten. Naast een informele en internationale werkomgeving waarin alle specialisten elkaar aanvullen en helpen, bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit
 • Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier