Combinatie rol van werkvoorbereider uitvoerder woningbouw.
Centerpoint Utrecht
Apeldoorn, Gelderland
9 uur geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : De organisatie is een middelgrote aannemer, gericht op renovatie onderhoud en nieuwbouw van woningbouw en utiliteitsbouw,Functie inhoud : In de rol van werkvoorbereider / uitvoerder ben jij van A-Z betrokken bij het project.

Jij bent verantwoordelijk voor de complete projectvoorbereiding en voert dagelijkse leiding op de bouwplaats. Verder draag je zorg voor een goede planning, projectadministratie, veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats.

Als mensgerichte werkvoorbereider / uitvoerder weet jij het bouwteam goed aan te sturen en te coachen en ben je klantgericht naar onze klant.

Je hebt oog voor detail en je signaleert tijdig uitvoeringsproblemen en gaat hier adequaat mee om. Functie eisen : Ik zoek een enthousiaste werkvoorbereider / uitvoerder die ervaring heeft in het begeleiden en voorbereiden van renovatie en onderhoudsprojecten.

Verder heb je minimaal een MBO-bouwkunde opleiding afgerond en beschik je over een geldig vol vca en bij voorkeur een geldig BHV certificaat.

Je bent betrouwbaar, mens- en klantgericht, representatief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Geboden wordt : Mooie uitdagende combinatie rol van werkvoorbereiding en uitvoering bij een gezellige aannemer, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft hier een een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat. Salaris en arbeidsvoorwaarden is conform de CAO Bouw en Infra.

Overig : Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden.

De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers.

Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291Over het bedrijf : Centerpoint is in 1991 opgezet als algemene detacheringorganisatie.

Vanaf 1995 is Centerpoint zich gaan specialiseren in het werven, selecteren en detacheren van uitvoerend en technisch personeel vanaf MBO niveau voor de bouwkunde en civiele techniek.

Onze consultants kennen het vakgebied als geen ander en beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals.

Centerpoint levert maatwerk en altijd op basis van no result-no pay.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier