Begeleider flexteam regio Amsterdam - Huizen - Hilversum...
Philadelphia
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Voor diverse locaties in de regio zoeken wij begeleiders die in de regio willen werken voor 0 tot 32 uren per week.

Flexibele Begeleiders zijn begeleiders die wij in tegenstelling tot andere organisaties, dezelfde voorwaarden bieden als begeleiders die op een vaste locatie werken, maar net met een andere twist! Het verschil is dat je inzetbaar bent op meerdere locaties.

Hoeveel locaties? Dit bespreken we in overleg met jou! Het aantal uren dat je werkt, wordt aan de hand van je contract bepaalt.

Je werkt vaak zelfstandig, maar je zult je vaste collega's ook regelmatig spreken. Ben je een ervaren begeleider? Dan biedt het werken op verschillende locaties de kans om jouw expertise te delen met verschillende teams.

Werk je pas kort in de gehandicaptenzorg, dan kun je bij ons ontdekken welke werkzaamheden en doelgroep het beste bij je past.

Wij hebben in de regio bewoners met diverse zorgvragen. Naast de verstandelijke beperking kan bijkomende problematiek zoals psychiatrische vraagstukken en / of problemen in de sociaal emotionele context ook voorkomen.

Daarnaast is er ook de lichamelijke verzorging (ADL), dit verschilt per locatie. Een flexibele begeleider is dan ook inzetbaar op deze verschillende locaties.

Je zoekt samen met je collega’s naar passende begeleiding bij de hulpvraag en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn.

Ons streven is de cliënt een goed leven midden in de samenleving te bieden. Je ondersteunt de cliënten bij het behalen van hun doelen.

Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis en daar waar nodig biedt je ADL zorg aan bewoners.

Voor onze woonlocaties zoeken wij enthousiaste en flexibele begeleiders. De cliënten hebben meestal een interne of externe dagbesteding en / of werk.

De functie die wij aanbieden is uitdagend en vraagt een begeleider die van afwisseling houdt, flexibel en enthousiast is.

Je werkt in een team, maar ook veel zelfstandig dus is communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collegae erg belangrijk.

Op enkele locaties zijn we ook zoekend naar collega's die auditief kunnen begeleiden. Ook als jij openstaat om gebarentaal te leren, ben je welkom bij ons team.

Momenteel zie je binnen de organisatie dat er op sommige locaties sprake is van corona besmettingen. Het kan zo zijn dat we je vragen om op deze locaties te helpen.

Uiteraard ben je hierbij goed en volledig beschermd.

Over jou

 • Je hebt passie voor de zorg en begeleiding van cliënten met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking
 • Je hebt humor en bent ondernemend
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 diploma in de richting van zorg en welzijn
 • Je kunt zelfstandig werken en gaat een uitdaging niet uit de weg
 • Je neemt ervaringen en ideeën van locaties mee en ondersteund het vaste team daarin met jouw opgedane kennis op andere locaties
 • Slaapdiensten kunnen tot je rooster behoren
 • Dit krijg je van ons

  Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten.

  Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

  Wij bieden jou :

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak. Een interne opleiding is ook mogelijk wanneer je door wilt groeien in de organisatie.
 • Faciliteiten om goed in je vel’ te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- ( FWG 35 ) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier