Software Engineer
100% Talent Oost-Brabant
Venray, Netherlands
1 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een IT-Talent en heb jij ervaring met Software en Database migraties? is een wereldwijd opererende Solution Provider in de intra logitiek, gespecialiseerd in het ontwerp én de turnkey realisatie van innovatieve en hoog dynamische material handling systemen.

De Witron-groep heeft wereldwijd ruim 3.500 medewerkers met vestigingen in meerdere landen. Witron Engineering B.V. te Venray is binnen de groep verantwoordelijk voor de regio Noord-West Europa (BeNeLux, Denemarken, Scandinavië, UK & Ierland).

Door overtuigende concepten, compromisloze klantoriëntatie en bovenmatige inzet hebben zij zich een leidende positie in deze markt verworven.

100% Talent is voor het team industriële automatisering in Venray op zoek naar een Software Engineer (HBO) voor migraties van beheerapplicaties naar nieuwe besturingssystemen en databases Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

Als Software Engineer verzorg je aanpassingen en migraties van bestaande magazijn(beheer)applicaties naar nieuwe besturingssystemen en databaseversies.

Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s in Nederland (Venray) en met het team op het hoofdkantoor in Duitsland (Parkstein).

Je werkt vanaf het kantoor in Venray, bent met enige regelmaat op het hoofdkantoor in Duitsland en je bezoekt ook de projecten bij opstart, of wanneer een project life gaat.

Je rapporteert rechtstreeks aan de vice-president Noord-Europa. Waar bestaan jouw taken uit? Migratie van bestaande / eigen magazijnbeheerapplicaties naar nieuwe besturingssystemen- en databaseversies Upgrade van WITRON-standaard softwaremodules naar de meest recente versies Implementatie van bestaande magazijnbeheerapplicaties op een nieuw doelplatform Medewerking bij de test- en validatieprocessen Medewerking bij de inbedrijfstelling ter plaatse Opstart-support Wat breng jij hiervoor mee?

Opleiding HBO informatica, applicatieontwikkeling of vergelijkbare kennis Kennis van Windows-besturingssystemen en Oracle-databases, evenals virtuele omgevingen (VMWare) Praktijkervaring met de volgende programmeertalen : C / C++ / C#, Visual Basic VB6 / VB.

NET of Oracle PL / SQL Goede communicatieve vaardigheden en een zelfstandige en analytische handelwijze In staat om zelfstandig en in een team te werken Goede kennis van de Engelse en Duitse taal Zelfstandige werkwijze en betrokkenheid Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt als Software Engineer rechtstreeks in dienst bij Witron Engineering (Venray). Het betreft een functie in een uiterst interessant werkgebied, met een open en stimulerende werksfeer in een internationale werkomgeving.

Je werkt met een klein, innovatief en deskundig team, met korte lijnen. Dit Nederlandse team levert een substantiële bijdrage aan de groepsresultaten.

Jij hebt een toekomst zekere werkplek, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden binnen dit sterk groeiend familiebedrijf.

Het bedrijf kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een beloningsysteem op basis van resultaten. Wij vertellen je er graag meer over.

Wat doen wij voor jou? Witron Engineering heeft aan 100% Talent Oost-Brabant exclusief gevraagd om de werving- en selectieprocedure te verzorgen voor deze vacature van Software Engineer.

100% Talent Oost-Brabant is volledig gespecialiseerd in werving & selectie voor functies in een technische en IT-omgeving.

Onze Talent Recruiters zijn door eigen expertise en jarenlange werkervaring altijd in staat de voor jou meest ideale werkgever te vinden.

Het succes van de werkgever valt of staat met jouw kennis, ervaring, inzet en ambitie. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier