Verpleegkundige in de wijk
Park Zuiderhout
Teteringen, NL
6 dagen geleden

De functie is ingedeeld in FWG 45 van de CAO VVT. Daarnaast is er sprake van onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering.

Tevens bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een fietsenplan en voordelen in ziektekosten- en andere verzekeringen.

Op ons terrein is een kinderopvangorganisatie (Belle Fleur) aanwezig.

Interesse?

Wil jij werken bij Zuiderhout? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lianne Schepens (manager Ondersteuning & Zorg), 076-5784000 of vierjewerk parkzuiderhout.

nl Lijkt dit je wat? Stuur dan je motivatie en aan Vanessa van Est (recruiter) via onze website en klik op de knop solliciteren en vul het formulier in.

Onderdeel van de procedure is dat je een keer mag meedraaien in het team, zodat je een goede indruk krijgt van Zuiderhout en je toekomstige collega’s.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier