Begeleider A Lindenheuvel Geleen
Daelzicht
Geleen
5 dagen geleden

Zo ziet jouw baan eruit

Als begeleider A bestaan je werkzaamheden uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten.

Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider A ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden.

Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld.

Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt d.m.v. het gezamenlijk oppakken en uitwerken van het ondersteuningsplan.

Je zet de cliënt in zijn kracht door hem / haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden.

Ook bedenk je creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen.

Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, inclusief slaapdiensten.

Dit bieden wij

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing.
 • Conform de CAO Gehandicaptenzorg is de functie van Begeleider A gewaardeerd op FWG 40.
 • Een vast dienstverband voor 26 uur per week.
 • Locatieprofiel

  Onze locatie Lavendelstraat / Burgemeester Lemmensstraat l in Geleen bestaat uit twee afdelingen (hoofgebouw en 7 individuele appartementen).

  Aan de Burgemeester Lemmenstraat wonen 12 bewoners en op de Lavendelstraat wonen 13 bewoners, allen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

  De begeleiding heeft een pedagogische insteek waarbij er ondersteuning geboden wordt bij de zorg en de ADL-taken, waarbij deze op momenten ook moet worden overgenomen.

  Op de begane grond van het hoofdgebouw is een ontmoetingsruimte, centrale keuken, was- en strijkruimte en een bewonerskamer met eigen douche en wastafel.

  De andere bewoners wonen op de eerste en tweede verdieping in twee groepen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met wastafel.

  Per groep maken ze gezamenlijk gebruik van de huiskamer, douche, bad en toilet.

  Op de Burgemeester Lemmensstraat delen de bewoners over het algemeen met twee personen een appartement met keuken, douche en toilet.

  Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-4.
 • Je bent iemand die een hart heeft voor de zorg, maar ook iemand die stevig in zijn schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen.
 • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
 • Je bent 26 uur per week flexibel inzetbaar
 • We zoeken een teamplayer met aandacht voor het individu!
 • Dit is Daelzicht

  Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier