Verzorgende IG. bied liefdevolle zorg
Randstad
Drachten, NL
18 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Werken als verzorgende IG, er zijn veel vacatures maar wat wil jij precies?

Als verzorgende ig verleen je de juiste zorg aan de mensen, tijdens deze verzorging ondersteun je de cliënten op de vlakken waar zij dat zelf niet kunnen.

Je weet als geen ander hoe het is om hard te werken maar daar krijg je dan ook veel dankbaarheid en warmte van de cliënt voor terug.

Daarnaast verricht je ook verpleegtechnische handelingen en help je jouw collega’s waar nodig.

Wat zijn jouw wensen? Wil je liever ervaring opdoen bij verschillende locaties en daarmee als uitzendkracht op flexibele basis gaan werken?

Of vind je het juist erg prettig om op een vaste werkplek werkzaam te zijn? Binnen Randstad Zorg gaan wij graag in gesprek om te kijken wat het beste bij je past om zo de juiste match te vinden.

Wat wij bieden :

 • Je bepaalt zelf of je flexibel of vast wil werken.
 • Er wordt een contract opgesteld waarin jouw wensen terugkomen.
 • Goede begeleiding van onze jobcoach met daarin mogelijkheden tot een cursus of een training.
 • Een salaris tussen de €11,- en €17,- conform de cao VVT in combinatie met jouw ervaringsjaren.
 • Wat vragen wij :

 • Je hebt een afgerond diploma dat jou kwalificeert als verzorgende ig, aangevuld met een recente stage- en / of werkervaring.
 • Daarnaast zoeken wij iemand die sociaal en zorgzaam is waarbij geduld en aandacht voor de cliënten hoog in het vaandel staat.
 • Word jij enthousiast van de bovenstaande tekst? Dan ben jij wellicht de verzorgende ig waar wij naar zoeken! Om te reageren op deze vacature kun je klikken op de knop "solliciteren", of neem contact met mij op via leonie.

  dijkstra nl.randstad.com of 0508505120. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

  Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoed.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier