Intercedent Start People Overheid
Start People
Den Haag, NL
6 dagen geleden

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdagende functie als intercedent? Ben jij op zoek naar een dynamische baan met veel afwisseling?

Heb jij daarnaast ook affiniteit met overheid en lijkt het jou een mooie uitdaging om aan de slag te gaan voor diverse ministeries en organisaties binnen de overheid?

Ga dan aan de slag als intercedent op de vestiging Den Haag overheid bij Start People!

Wat ga jij doen?

Als intercedent bij Start People Den Haag overheid ga jij aan de slag voor verschillende ministeries en organisaties binnen de overheid.

Als intercedent bij Start People bekleed jij een diverse rol. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen klant en kandidaat! Als intercedent op de vestiging Den Haag ben jij verantwoordelijk voor het vinden, plaatsen en contact onderhouden met de juiste kandidaten.

Naast deze werkzaamheden pak jij ook diverse HR vraagstukken op. Zo ben jij verantwoordelijk voor het aanmaken van de juiste contracten, geef jij uitleg over de arbeidsvoorwaarden en dien jij als vraagbaak voor de huidige flexkrachten.

Zo sta jij dagelijks de flexkrachten te woord met HR gerelateerde vraagstukken. Naast het contact met flexkrachten en kandidaten heb jij nauw contact met jouw contactpersonen binnen de overheid.

Jij bent op de hoogte van ontwikkelingen, lopende zaken en toekomstige vacatures. Als intercedent bij Start People Den Haag kom je te werken in een dynamische rol met veel afwisselende taken.

Samengevat zullen jouw taken zijn :

 • Het bemiddelen van kandidaten en flexkrachten, jij zorgt voor een uitstekende candidate journey;
 • Het actief uitzetten van de werving voor openstaande vacatures;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken met passende kandidaten;
 • Het uitvoeren van bijbehorende administratieve HR gerelateerde taken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier