Projectcoördinator Bouwplaatsinrichting
Koninklijke BAM Groep
Lelystad, Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Projectcoördinator Bouwplaatsinstallatie ben je technisch en financieel eindverantwoordelijk voor de beste passende bouwplaatsinstallatie en tijdelijke huisvesting.

Gedurende het adviestraject en de offertefase ben je de technische adviseur met een commercieel aspect zodat de beste inzet wordt bepaald voor BAM.

Gedurende de uitvoeringsfase draag je inhoudelijk de taken over aan de uitvoerder van BAM Materieel die het fysiek monteren en plaatsen van alle voorzieningen voor zijn rekening neemt.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor en ben je onderdeel van een team.

Het totale team bouwplaatsinstallatie bestaat uit projectcoördinatoren, werkvoorbereiding, materieelbeheer, onderhoudswerkplaatsen en de uitvoering met een team aan zeer zelfstandige monteurs.

Als projectcoördinator ben je daarmee (eind)verantwoordelijk voor het gehele proces en wanneer het aankomt op technische aspecten ben jij één van de technisch specialisten die de markt goed kent.

Naast het draaien van projecten lever je ook een proactieve bijdrage aan het verder professionaliseren van de afdeling bouwplaatsinstallatie met de daarbij horende tijdelijke huisvesting.

Als projectcoördinator bouwplaatsinstallatie houd jij je onder andere bezig met :

 • Het verstrekken van passende adviezen aan onze klanten, aan de hand van een offerte met bijbehorende tekeningen;
 • Het coördineren van de diensten, producten en co-makers zodat gedurende de uitvoering de installaties in één keer juist geplaatst en gemonteerd kunnen worden;
 • Het volgen van ontwikkelen in de markt op gebied van Bouwplaatsinstallaties;
 • En houd je een sluitende administratie bij met betrekking tot de verschillende projecten met bijbehorende verhuur en diensten.
 • Om een goed beeld te schetsen kan een dag er als volgt uit zien :

  Je start je dag uiteraard met een goed kop koffie. In je mailbox vind je een spoedaanvraag voor een extra grondkabel omdat deze in de nacht gestolen is.

  Je belt met leveranciers om een nieuwe kabel toch zo snel mogelijk weer op de bouwplaats te leveren. Na deze spoedaanvraag calculeer en ontwerp je een installatie voor een woningbouwproject van 100 woningen.

  Vlak voor de lunch bel je nog even met een monteur of alles goed gegaan is. De (gezellige) lunch heb je in ons werkcafe met je collega's.

  In de middag heb je een financieel overleg over de projecten en kijken of de begroting klopt. In de middag ga je langs bij een regio kantoor van BAM Bouw en Techniek om een aanbesteding te bespreken.

  Na dit overleg zit je dag erop. Veel gedaan en nu voldaan terug naar huis.

  Wie zoeken wij?

  Je bent een gedreven projectcoördinator die goed in teamverband kan werken, met kennis van en ervaring met bouwplaatsinstallaties en tijdelijke huisvesting. Daarnaast heb je :

 • Een pro-actieve houding, en de ambitie om de beste te worden in jouw vakgebied;
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding binnen een technische studie, maar door je werkervaring beschik je over hbo-werk en denkniveau;
 • Ruime) ervaring en technische kennis in de inzet van bouwplaatsinstallaties.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Daarnaast bieden wij :

 • Een mooie baan voor 40 uur per week met een goed salaris;
 • Een volwassen arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen per kalenderjaar;
 • Een positieve werksfeer in een gevarieerd team;
 • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational;
 • Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken (ook buiten Nederland) en borrels.
 • Over ons

  BAM Materieel heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een slagvaardig materieelbedrijf. Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ontwerp en levering van materieeltoepassingen zijn gebundeld in een professionele organisatie.

  Dienstverlening aan de Nederlandse bouwbedrijven van BAM staat daarbij voorop. Daarbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals veiligheid, kwaliteit, prijs en levertijd.

  BAM Materieel opereert efficiënt en concurrerend.

  De uitdaging van BAM Materieel is om veilig werkende bouwplaatsen te creëren. Hierbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals veiligheid, kwaliteit, prijs en levertijd.

  BAM Materieel opereert efficiënt en concurrerend en biedt een uitstekende werkomgeving met ruimte voor optimalisaties.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier