(Hoofd)Constructeur Voertuiginstallatie
DÉTECH ENGINEERING
Eindhoven, Netherlands
8 dagen geleden

Functie :

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van voertuiginstallaties, alsook deze te implementeren in de organisatie. Voor alle duidelijkheid installatie zit onderhuids maar is van levensbelang voor het voertuig.

De constructies (CAD files) die je in Unigraphics opzet, verwerk je naar de noodzakelijke product- en overzichtstekeningen.

Om het rendement uit de installatie te maximaliseren is nauw overleg met de diverse in- en externe afdelingen van groot belang.

Het spreekt voor zich dat je de constructies die jij ontwikkelt of aanpast voldoen aan de gestelde eisen (zoals veiligheid, reliability, kwaliteit en kosten).

Naast je eigen oordeel is het vaak noodzakelijk dat je verschillende zekerstellingactiviteiten inzet en ondersteund t.a.

v. de verschillende beproevingsafdelingen. Je werkt meestal aan verschillende projecten tegelijkertijd en dient daarom passende planningen te maken en na te komen.

Eisen :

Je bent allereerst een gedreven en plezierige collega. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- opleiding : bijvoorbeeld Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Elektro.

Je bent analytisch ingesteld alsook een echte teamplayer die om kan gaan met hectiek en stress. Ervaring met productontwikkeling, Unigraphics, DFSS, FMEA en GPRA zijn belangrijk.

Communiceren in Engels en Duits is voor jouw geen probleem.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier