Stage Assistant Product Management (Rotterdam)
Parfums Christian Dior Netherlands
Netherlands
3 dagen geleden

Position

Wij zijn bij Parfums Christian Dior op zoek naar een Product Management stagiair(e) die per half of eind januari 2017 beschikbaar is voor 6 maanden en voor 5 dagen per week.

Als Product Management stagiair(e) ondersteun je de Product Manager Make-up en Product Manager Fragrances & Skin Care van Parfums Christian Dior binnen de Marketing afdeling.

Deze stage biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen op de marketingafdeling van Parfums Christian Dior. Werkzaamheden?

 • Ondersteunen van de Product Managers bij het voorbereiden van de inhoud van marketingpresentaties en -meetings en informatie vanuit het hoofdkantoor in Parijs coördineren en delen met het marketing team;
 • Forecasten, opvolgen en coördineren van nieuwe productlanceringen;-Uitvoeren van (concurrentie)analyses op het gebied van in-
 • en verkoop gegevens;-Voorbereiden van maandelijkse presentaties en reports voor interne en externe partijen.

  Profile

  Eisen?-WO / HBO opleiding, bij voorkeur : Bedrijfskunde, Marketing of Economie.-Nauwkeurige werkwijze. Retail Detail-Gedreven en proactieve werkhouding-

  Hands-on mentaliteit-Flexibel-Hoge mate van zelfstandigheid-Affiniteit met cosmetica-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 • Goede beheersing van computervaardigheden : waaronder Excel en Powerpoint
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier