FINANCE MANAGER
James Woodman
Haarlem, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Bouw / vastgoed sector? Ben jij breed georiënteerd en neem jij graag het hef in eigen handen?

Dan ben jij de Finance Manager waar wij op zoek naar zijn.Client DetailsFinance Manager - Klantdetails : Het bedrijf gevestigd in de omgeving van Hoofddorp is op zoek naar een Finance manager.

Het bedrijf bestaat ongeveer 70 jaar en je komt te werken in een team met hoogopgeleide financial professionals, waar jij leiding aan zult geven.

Daarnaast ben jij de rechterhand / sparringpartner van de Algemene directeur en als Finance manager ben jij in staat om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven.

DescriptionFinance Manager - Verantwoordelijkheden : Als Finance Manager ben jij o.a. verantwoordelijk voor de maandelijkse analyses en prognoses.

Jij gaat veel moeten sparren met de Algemene directeur / MT leden en zo kun jij invloed uitoefenen op de bedrijfsstrategie.

Daarnaast is de Finance Manager verantwoordelijk voor het implementeren van verbetervoorstellen, met focus op standaardisatie en afstemming binnen de business unit.

Zo draag je bij aan het succes van de organisatie en kun jij continue jouw ideeën binnen het bedrijf implementeren.Tevens werk jeveel samen met de financiële collega's.

Dit zorgt ervoor dat je jou werk tot een hoger niveau kunt tillen en jouw People management skills kunt verder ontwikkelen.

ProfilesFinance Manager - Profiel : Jij hebt een afgeronde HBO / WO opleiding met een financiële achtergrond.Jij hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol.

OfferFinance Manager - Aanbod : Een salaris tussen de 70K - 90K (afhankelijk van kennis en ervaring)TelefoonLaptopLeaseautoReiskosten, Zodat je geen onnodige onkosten hoeft te makenCursussen, Het werkveld is zeer dynamisch, het is heel belangrijk dat je van tijd tot tijd wordt bijgeschoold, zodat je jouw werk nog efficiënter kunt uitvoerenVakantiedagen + VakantiegeldBonus, naast een marktconform salaris wordt er jaarlijks een bonus uitgekeerdDynamische werkomgevingInteresse in deze vacature?

Solliciteer dan nu online of stuur ons jouw CV in Wordformaat! Heb je nog vragen? Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 020 888 1230 Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeldJob SummaryType : PermanentID : FA-BOVA-HOO 1602001143

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier