AIOS Psychiatrie
Radboudumc
Nijmegen, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Bij het Radboudumc bieden wij je per 1 maart 2021 een opleidingsplaats aan. Op deze plek geven we jou de mogelijkheid om je te specialiseren tot psychiater .

De afdeling Psychiatrie van het Radboudumc vormt het academische onderdeel van de OOR (Onderwijs- en Opleidingsregio) Oost-Nederland en heeft de herkenning voor de algemene psychiatrie, de volwassenenpsychiatrie en de ouderenpsychiatrie.

Klik hier voor meer informatie over onze stages en het OOR-ON. De OOR bundelt de krachten die in de regio Oost-Nederland beschikbaar zijn op het gebied van onderwijs en opleiding in het kader van een optimale patiëntenzorg.

Dit betekent dat het volgen van stages volgens een door jou gekozen stageprofiel over de regio heen gefaciliteerd wordt.

De afdeling Psychiatrie van het Radboudumc wil vooroplopen in duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Daarbij biedt vooral de somatische en psychiatrische comorbiditeit op onze Medisch Psychiatrische Unit en de consultatiedienst een uitstekende gelegenheid ziekenhuispsychiatrie grondig te leren kennen.

In het kader van ons aanbod van topzorg bieden wij onder meer ook stages aan op het gebied van ontwikkelingsstoornissen op volwassen leeftijd / stress-gerelateerde stoornissen en derde generatie psychotherapie (mindfulness centrum / dialectische gedragstherapie).

Naast de patiëntenzorg is het geven van onderwijs en het doen van (top)onderzoek erg belangrijk. To have a significant impact on (mental)health luidt onze missie.

Wij bieden je veel ruimte indien je een promotieonderzoek wil doen. Daarnaast bieden wij je een professionalisering op het gebied van onderwijs aan indien je hierin geïnteresseerd bent.

Naast deze klassieke academische kerntaken heb je in het aandachtsgebied volwassenen en ouderen ook de gelegenheid om een dagdeel per week een beleidsproject uit te voeren.

Profiel

We zijn op zoek naar een ambitieuze, sociaalvaardige en enthousiaste collega, die zich in een dynamische context wil ontwikkelen tot een veelzijdig specialist in de psychiatrie.

Daarnaast herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier