Risk Manager IT en FinRep
Stedin
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s en onze klanten leveren massaal zelf opgewekte energie terug.

Steeds meer huizen en wijken gaan van het gas af. Het net wordt verzwaard, aansluitingen moeten vervangen worden. Ook infrastructuren ondergaan een ontwikkeling Risk Management verandert mee met de ontwikkelingen van de organisatie.

En daarom zijn wij op zoek naar een riskmanager met oog op de toekomst

Als riskmanager IT en Financial Reporting ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en beheersen van de financiële verslaggevingsprocessen.

Dit geldt voor zowel de business controls als de IT controls. Bij verandering in het proces pas jij deze waar nodig aan en monitor je dit op effectiviteit.

Door de gehele organisatie heb jij direct contact met ketenverantwoordelijke directeuren. Ook stem je inhoudelijk af met Finance Control.

Je staat dus echt centraal binnen de organisatie.

Daarnaast heb je als aandachtsgebied IT, wat betekent dat je helpt de strategische en operationele risico’s voor de afdeling IT te identificeren en beheersen.

Hiervoor hou je risicoworkshops en monitor je de voortgang van de beheersing in ons risk & compliance systeem.

Worden we blij van

Wij zoeken iemand die echt past bij Stedin. Naast inhoudelijke kennis heb je oog voor samenwerking. Je hebt een mentaliteit van aanpakken, bent duidelijk in je communicatie en dienstverlenend en stimulerend ingesteld.

En je verricht jouw werkzaamheden met een hoge mate van zelfstandigheid. Verder beschik je over lef, creativiteit, humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders.

Wat jou verder onze nieuwe risk manager IT en financial reporting maakt?

Je hebt een afgeronde opleiding en wo-denkniveau in de richting van controlling, accountancy of een bedrijfseconomische richting, aangevuld met riskmanagementopleiding(en) of postdoctorale audit opleiding (RA / RE).

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur op het gebied van Risk Management, Auditing, interne controlesystemen of AO / IC.

Je bent analytisch sterk en in staat complexe processen te doorgronden; daarnaast heb je een goede omgevingsantenne’ waarmee je in staat bent mogelijke risico’s op te sporen.

Je hebt een continue verbetermentaliteit met oog voor de samenwerking tussen en de cultuur van alle betrokken partijen.

Je hebt sterke adviserende en faciliterende skills en stakeholdermanagementvaardigheden met interne en externe partijen.

Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Corporate Risk Management. De afdeling Corporate Risk Management is verantwoordelijkheid voor het strategisch risico en kansen management proces, het operationeel risico en (internal) control proces en de risk reporting processen voor Stedin Groep.

Je rapporteert in een team van 6 collega’s aan de Manager Corporate Risk.

Voorlopig werk je thuis, maar op termijn vanaf locatie Rotterdam op ons hoofdkantoor aan de Blaak.

Mooie arbeidsvoorwaarden

Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 6.250,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen (max. 35,5 dagen), kiezen voor extra salarisof dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.

Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de BringYourOwn Device vergoeding.

Ook nog eens duurzamer!

Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier