HR medewerker
Verano
Best
3 dagen geleden

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Je start de dag met een ochtendoverleg met je collega’s. Daarna begin je met het verwerken van de ziek- en herstelmeldingen.

Je zet ook meteen een actie uit om een medewerker uit te nodigen bij de bedrijfsarts. Je werkt een paar e-mails weg en vervolgens ga je mutaties verwerken in het personeelsinformatiesysteem.

Je maakt nog een drietal contracten voor uitzendkrachten welke een dienstverband aangeboden krijgen. Als een leidinggevende binnen loopt om aan de HR adviseur een overzicht te vragen neem jij dat even op je omdat je hen graag ontzorgt.

Net voordat je naar huis gaat werk je ook nog even de administratie van de sollicitanten bij.

Hoe ziet het team eruit?

Je werkt samen met een collega HR medewerker, de HR adviseurs en collega’s van de salarisadministratie. Heb je vragen of wil je ergens over sparren dan loop je binnen bij je leidinggevende de HR manager.

Ben jij een administratieve duizendpoot?

Wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat jij over de volgende kwaliteiten beschikt :

 • Een afgeronde mbo opleiding op het gebied van (personeels)administratie.
 • Je hebt tussen de 3 en 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring.
 • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede kennis van de Engelse taal.
 • Goede beheersing van MS Office pakketten zoals Word en Excel.
 • Jij bent secuur, integer, sociaal en werkt fijn samen met je collega’s. Dankzij jouw flexibele houding kun je goed anticiperen op veranderingen en ben jij in staat om altijd oplossingsgericht te werken.

  Met jouw kennis van de wet- en regelgeving weet je alle documenten juist op te stellen en kun je ook fungeren als aanspreekpunt op de afdeling.

  Je werkt georganiseerd en je haalt je planning bijna altijd. Je bent zelfstandig, servicegericht en altijd in staat om de Verano® kwaliteit te leveren.

  Wat kunnen wij jou bieden?

  Naast een inspirerende werkomgeving en sfeer bieden wij jou het volgende :

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie bij een A-merk.
 • De doorgroeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-metaalunie.
 • Vanzelfsprekend wordt er dagelijks gewerkt aan mooie momenten, maar er worden ook enkele keren per jaar gezellige personeelsuitjes en feesten georganiseerd.

  Waarom werken bij Verano®?

  Verano® is toegewijd, aan haar werknemers en aan haar klanten. Samenwerken, beloftes nakomen, wederzijds vertrouwen en respect staan centraal binnen onze no-nonsense cultuur.

  Bij Verano® kun jij jezelf zijn en invulling geven aan jouw ambities. Wij willen dat het gaat om jou. En, niet geheel onbelangrijk : je bouwt samen met ruim 260 collega’s aan de toekomst van een ambitieuze organisatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier