Analist Histologie/Obductie-Assistent
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, NL
11 dagen geleden

Je functie

Heb jij je MLO of HLO opleiding succesvol afgerond? Ben jij geïnteresseerd in Histologie en Obductie en wil jij je hier verder in verdiepen?

Wij zoeken ter versterking van ons team een analist histologie / obductie-assistent.

In het kort

 • Je voert algemene histologische technieken uit
 • Je assisteert de patholoog bij het verrichten van obducties
 • Je werkt met een complexe patiëntgroep
 • Je krijgt de mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen
 • Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen het LUMC
 • Wat ga je doen?

  Als analist histologie voer je een breed scala aan algemene histologische technieken uit. Daarnaast assisteer je de patholoog bij het verrichten van obducties als obductie-

  assistent. Bij het uitvoeren van jouw werk maak je intensief gebruik van een Laboratorium Management Systeem. Ook beheer je de apparatuur van de afdeling en draag je bij aan het onderhoud van het kwaliteitssysteem.

  Dit doe je door bijvoorbeeld mee te werken aan het opzetten en aanpassen van nieuwe procedures en richtlijnen. Daarnaast verwachten we van je dat je in staat bent jouw kennis en ervaring over te dragen aan studenten, stagiaires en nieuwe collega's.

  Wat vragen wij?

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde MLO- of HLO-opleiding richting Histologie en Obductie. Het is een voordeel als je werkervaring hebt als obductie-

  assistent en / of kennis hebt van histologische technieken. Verder is het belangrijk dat je sociaal, flexibel en stressbestendig bent en nauwkeurig werkt.

  Meer informatie

  Voor deze vacature worden referenties opgevraagd

  Je werkplek

  Je komt als analist histologie / obductie-assistent te werken op de afdeling Pathologie. Pathologie is een klinisch specialisme waarbij kennis van de geneeskunde even belangrijk is als gevoel voor patiënten en collegiale samenwerking.

  Histologisch, cytologisch en immunohistochemisch onderzoek zijn onmiskenbare schakels in de geneeskundige diagnostiek. De afdeling hecht veel waarde aan de combinatie van klinische diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek en het vertalen van onderzoeksresultaten naar toepassingen in de patiëntenzorg.

  Carrière in het LUMC

  Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

  Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

  De afdeling Pathologie bespreekt dit graag met je tijdens jouw jaargesprek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier