Uitvoerder groot onderhoud
Eminent
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder ben je de spin in het web’ op de projectlocatie. Afhankelijk van de omvang en de complexiteit van het project ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere project(en) binnen de vooraf gestelde kaders : tijd, kwaliteit en veiligheid.

Om dit te kunnen realiseren schakel je continu met alle partijen binnen het projectteam : je stuurt voorlieden, teamleden en onderaannemers aan en communiceert met leveranciers.

Je rapporteert aan de projectleider over de voortgang van het project en bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever op locatie.

Je werkt in bewoonde staat en je weet hoeveel impact werkzaamheden op gebruikers of bewoners kunnen hebben en handelt daarnaar.

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

 • MBO / HBO afgeronde bouwkundige opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder
 • Ervaring met groot onderhoud projecten
 • Bedrijfsomschrijving

  Mutatie-onderhoud en groot onderhoud. Dit zijn de krachten en pilaren van deze organisatie. Met welgeteld 700 medewerkers kom jij te werken in één van Nederlands grootste en leukste bedrijf dat zich focust op renovatie & onderhoud.

  Daarnaast doen zij ook voor 30% aan nieuwbouwprojecten, maar dat zijn projecten in opdracht van bestaande klanten en komen vaak "aanwaaien".

  De focus ligt dus op renovatie & onderhoud.

  Met zoveel medewerkers zijn er meerdere vestigingen verspreid door het hele land. Het is een familiebedrijf en ondanks de grote getallen, is dit zeker voelbaar.

  Feit : de directeur kent letterlijk élke medewerker. Binnen deze organisatie werk je of maximaal een jaar of een zeer lange tijd.

  Er heerst een informele sfeer. Dit komt omdat collega's interesse in elkaar tonen, elkaar kennen en weten wanneer het tijd is voor een dolletje.

  De organisatie is goed voor haar medewerkers : Samen maak je het. Dit resulteert in jaarlijkse uitjes voor al het personeel waarin zelfs aanhang, kids en gepensioneerden welkom zijn.

  Daarnaast is er op elke vestiging ook nog eens ruimte voor plezier. Denk aan darten, racen, pingpongen of biljarten.

  Naast werk en plezier is er nog tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo begint jouw eerste werkdag met een dag waarin je samen met nieuwe collega's kennis maakt met het bedrijf en inzoomt op jouw talenten en ambities.

  Kortom : Uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en plezier!

  Arbeidsvoorwaarden

  Een veelzijdige baan, betekent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou het volgende :

 • Een (leer)plek in een organisatie waar jij je volledig kan ontwikkelen
 • Direct bij start de mogelijkheid om gebruik te maken van €500,- scholingsgeld
 • Naast het leuke werk ook een fijne cultuur waar tijd is voor plezier!
 • Uiteraard een goed basis salaris : €3500,- tot €5000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens UTA CAO, veel vrije dagen!
 • Een auto van de zaak is in overleg
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier