Functieomschrijving
Ben jij de collega die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Iemand die zowel een duidelijke begeleiding neer kan zetten, meedenkt met de cliënt als een goede verzorging kan bieden. Dan willen wij jou!
Informatie
Als begeleider B / C (mbo-3) geef je mede vorm aan het kernteam van meerdere cliënten. Je bent in gesprek met de cliënt, zijn vertegenwoordiger en andere betrokken disciplines.
Verder zorg je samen met het hele team voor andere werkzaamheden binnen de woning. Dit kunnen zowel organisatorische, huishoudelijke als administratieve taken zijn.
Je kunt naast het op een fijne en duidelijke manier bieden van begeleiding, ook de ADL begeleiden of de cliënt verzorgen.
Het rooster bestaat uit onregelmatige diensten; ochtend- avond- en weekenddiensten van verschillende lengtes.
Functie-eisen
Arbeidsvoorwaarden
Contactinformatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met Jolanda Bastemeijer (begeleider E), tel. 088-9671374.
Over Ipse de Bruggen
Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen.
Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen.
Onze missie is : zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is.
Hoe klein het stapje ook is.
Locatie 'Voorstraat 10-12' ligt op het terrein van buurtschap Craeyenburch. Het is een geschakelde eengezinswoning waar 12 cliënten wonen, waarvan op iedere woning 6.
Allen in de leeftijd tussen de 20 en 70 jaar. De cliënten hebben een matige verstandelijke beperking en diverse bijkomende problematieken, zoals autisme en hechtingsproblematiek.
Zij hebben behoefte aan veiligheid. Dit wordt geboden door duidelijke afspraken en structuur. Er is soms sprake van verbale agressie en dreigend gedrag, incidenteel ook fysieke agressie, vanuit een gemis aan deze duidelijkheid of veiligheid.
Naast veiligheid is de sfeer op de woning ook heel belangrijk. Onze cliënten gaan naar de dagbesteding doordeweeks. Op vrije dagen plannen we leuke dagjes uit, bewonersvakantie en doen we mee aan activiteiten op het terrein.