Projectbegeleider / calculator
Breur IJzerhandel B.V.
Capelle a/d IJssel
1 dag geleden

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Als projectbegeleider ben jij een spin in het web. In je mailbox zie je een ondertekende offerte retour. Super! Dat is even fijn de dag beginnen.

Je begint direct met het opzetten van de planning en het maken van een begroting. Je belt daarna de klant nog even op om hem te bedanken en stelt extra vragen die je nodig hebt om het project goed uit te kunnen voeren en gaat aan de slag.

Na het middaguur heb je contact met je collega van de buitendienst die vraagt of je een externe partij kan voorzien van 2 nieuwe offertes.

Dit is voor jou geen probleem en je begint direct! Je start met het calculeren van zijn goederen. De telefoon gaat, je beantwoordt de vragen van de klant zonder probleem en hangt weer op.

Zo, nu de 2 offertes afronden. Aan het einde van de dag werk je je mailbox nog bij. Mooi, dat was het alweer, morgen weer een dag!

Wie ben jij als projectbegeleider?

 • Je hebt een opleiding afgerond op HBO-niveau;Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van Microsoft Exel en Access;Je bent een positief ingestelde collega;Je beschikt over communicatie- en teamvaardigheden;
 • Wij bieden jou :

  Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeënRuimte om te leren en jezelf te ontwikkelenLeuke nieuwe collega’s!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier