Secretaresse Real Estate
NautaDutilh
Amsterdam
9 dagen geleden
 • Business Support
 • Amsterdam
 • De praktijkgroep Real Estate zoekt per direct een enthousiaste, hands-on secretaresse. Ben jij degene die bij hen past?

  Over het werk

  Voor de praktijkgroep Real Estate zijn we op zoek naar een ervaren secretaresse. De praktijkgroep kenmerkt zich door jonge en ambitieuze advocaten.

  Dit maakt ook dat de functie zeer uitdagend en afwisselend is. Hier past een secretaresse die van aanpakken weet en de lat voor de dienstverlening hoog legt.

  Je werkt samen met andere secretariële collega's.

  Je ondersteunt partners en (senior)associates. Dit maakt de rol erg uitdagend en divers. Je bent de 'rechterhand' en je 'managet' de praktijkgroep.

  Daarnaast verricht je o.a. ook de volgende werkzaamheden :

 • Complex agendabeheer
 • Veelvuldig extern klantcontact
 • Boeken van reizen en hotels
 • Uitwerken van (niet standaard) correspondentie / juridische stukken (zowel in het Nederlands als in het Engels)
 • Over jou

  Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je bent proactief, klantvriendelijk, secuur, ondernemend, flexibel en stressbestendig.

  Je hebt een dienstverlenende instelling en je bent goed in het stellen van prioriteiten. Je hebt uitstekende computerkennis en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure).

  Je hebt minimaal 5 jaar secretariële ervaring, waarvan minimaal 3 in een juridische omgeving, Real Estate is een pré. Ervaring met juridische procedures is gewenst.

  Sollicitatieprocedure

  We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je krijgt boeiend werk in een professionele omgeving. Daarnaast hebben wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket en bieden wij een marktconform salaris.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier