SERVICE MONTEURS
LOGISNEXT BENELUX
Almelo - Bollenstreek - Utrecht - Arnhem - Eindhoven
5 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Je werkt zelfstandig bij jouw klanten in de regio. Je verricht onderhoud en reparaties en verhelpt storingen aan intern transporttrucks, zowel met diesel,- LPG- als elektromotoren.

Hierbij heb je te maken met afwisselende techniek zoals hydrauliek, mechanische techniek, elektronica en brandstoftechniek.

Je bent in staat om zelfstandig op locatie bij de klant de klachten snel op te sporen en vakkundig te herstellen. Je komt bij onze klanten in huis en bent daarmee ons visitekaartje bij onze klant.

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je werk uitvoert. Omdat het een regiofunctie betreft zoeken we een monteur die woonachtig is in betreffende regio.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie verwachten we dat je :

 • Technische kennis hebt op MBO niveau (zoals MTS motorvoertuigen / Technicus landbouwmechanisatie of LTS autotechniek met aanvullende opleidingen bijv. besturingstechniek).
 • Over minstens drie jaar ervaring met onderhoud, reparaties en storingen van (intern) transportmiddelen of andere motorvoertuigen beschikt.
 • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt
 • Zelfstandig kan werken en oplossingsgericht bent.
 • Beschikt over een rijbewijs B.
 • Automonteurs, monteurs bedrijfswagens en monteurs uit de landbouwmechanisatie nodigen wij uitdrukkelijk uit om te solliciteren!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier