Senior Java Software Engineer
CODEGUILD
Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw rol : Senior Java Software Engineer Amsterdam Hyperintelligente systemen Heb je ervaring met het bouwen van schaalbare systemen met java (microservices / cloud)?

Zou je graag meer intelligente, data gedreven greenfield-applicaties willen bouwen? Haal jij het maximale uit jezelf als je met superintelligente, open, leuke en enthousiaste collega’s werkt?

Wil je meer werken met technologieën zoals ElasticSearch, Kafka, Spark en Kubernetes? Dan ben je hier aan het juiste adres, lees verder! Zoals je weet kun je tegenwoordig bij elke moderne organisatie er niet meer omheen als het gaat om data gedreven / slimme applicaties.

Het is overal en groeit snel! De kern van deze innovaties zijn geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (Deep & Machine Learning) en natuurlijk software engineering.

Dit in Amsterdam gevestigd technologiebedrijf is leidend als dat om baanbrekende ontwikkelingen bij het bouwen van greenfieldsystemen.

Zij realiseren dit voor de topbedrijven in consumentenartikelen , Foods & beverage, de bouw en energie industrie (om er maar een paar te noemen!).

Zij zijn ook één van de enige technologiebedrijven die succesvol zijn geweest om multidisciplinaire ontwikkelingsteams te vormen die bestaan uit software engineers, data engineers en -scientists.

Deze teams bouwen aan zeer intelligente (langetermijn) greenfield-producten en -systemen . Met name door het succes van deze samenwerking, zijn ze gestaag aan het groeien .

Hier werken betekent een continue infusie van geweldige ideeën, plezier en energie. Samen staan jullie op het hoogtepunt van innovatie en wat automatisering voor de mensheid kan betekenen! Hier weten ze dat het stimuleren van jouw zelfontwikkeling, ook het bedrijf verder ontwikkelt.

Daarom spreken ze regelmatig op conferenties, zijn partner van Google, hebben geweldige trainingsbudgetten, organiseren regelmatig innovatiedagen en zorgen ervoor dat iedereen vrijdag samenwerkt om ideeën en inzichten uit te wisselen.

Ze hebben zelfs een eigen academie. Dus wees bereid om je brein aan te sluiten op deze stroom van kennis en maak er werk van! Jouw rol : Senior Java Software Engineer Amsterdam Hyperintelligente systemen In jouw rol als Senior Java Software Engineer Amsterdam werk je aan een van de verschillende greenfield producten die worden ontwikkeld voor het enorme klantenbestand.

Binnen je team neem je de verantwoordelijkheid voor het onderdeel software engineering en zorg je ervoor dat de platforms zeer schaalbaar en betrouwbaar zijn.

Je zult vanaf het begin van elk project direct betrokken zijn, dus ook in staat zijn om i nvloed te hebben op de architectuur.

Samen met je slimme data engineering en data science collega’s met jou in het cockpit, wordt het echt een coole rit! Om de klus te klaren, kun je gebruik maken van technologieën zoals Java9, Spring Boot, Microservices, Cloud (AWS / GCP), Kubernetes, ElasticSearch, Kafka en wat Python.

Binnen de organisatie kun je dus ook veel kennis over deze technologieën vinden. Natuurlijk is het geen must dat je al deze technologieën al kent, z elfs werken met Spark kan hier worden opgepikt.

Dat is het mooie : je kunt het hier allemaal leren! Zelfs als je de ambitie hebt om Lead developer / architect te worden, dan is dit ook mogelijk! Wat vereist is?

Meer dan 5 jaar professionele ervaring in Java Software Engineering Ervaring met het bouwen van schaalbare systemen (micro services, cloud, containerization) Vloeiend Engels in woord en schrift BSc of MSc in Software Engineering, Computer Science of vergelijkbaar werkniveau Ervaring met Spring Boot Ervaring met Docker of Kubernetes Ervaring met Cassandra, MongoDB of Hbase is een plus Ervaring met GraphDB-oplossingen is een plus Ervaring met Java9, Kafka en / of Spark is een bonus Ervaring met AWS, GCP of Azure is een plus Wat wordt aangeboden?

€ 60.000 € 68.000 bruto per jaar op basis van kennis en ervaring + 5% eindejaarsbonus € 1500 trainingsbudget + 5 trainingsdagen Kies je eigen hardware 25 vakantiedagen Flexibele werkuren Telefoon van de zaak pensioenregeling Bent jij de Senior Java Software Engineer Amsterdam met ervaring in het bouwen van schaalbare systemen en wil je meer leren over de verbazingwekkende wereld in het bouwen van data gedreven en hyperintelligente systemen?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier