Legal Counsel
Michael Page
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Taken en verantwoordelijkheden

Als sparringpartner en adviseur van de directie behartig jij de organisatiebelangen bij diverse juridische vraagstukken. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op huur-koop-verkoop van vastgoed, investerings- en inkoopovereenkomsten, vergunningen, verzekeringen en contractrecht.

Daarnaast ben je betrokken bij het beoordelen van Due Dilligence informatie en ben je aanspreekpunt bij vastgoed transacties.

Binnen deze functie wordt veelal op projectmatige basis gewerkt. Jij bent in staat om met diverse belanghebbenden op verschillende niveaus deze projecten op juridisch gebied tot een goed einde te brengen.

Lopende en nieuwe vergunningen en verzekeringen worden door jou beheerd en opgevolgd. Hierbij kun je denken aan exploitatie-, hinderwet-, omgevingsvergunningen en recall-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

In deze functie ben je zelfstandig werkzaam waarbij je bereid bent om binnen Nederland te reizen indien dit nodig is. Je standplaats is 1 dag per week in Oosterhout(NB) en 1 dag in Amsterdam.

De overige dagen zijn naar eigen inzicht in te delen.

Uitdagende positie met grote verantwoordelijkheid

Dynamische organisatie

Profiel

 • Jij bent : Een enthousiaste, pragmatische bedrijfsjurist die meedenkt in commerciële mogelijkheden. Daarnaast herken je jezelf in de volgende (persoons) kenmerken : - Je hebt een afgeronde studie Nederlands recht en minimaal 5 jaar ervaring bedrijfsjurist in een commerciële organisatie;
 • Je hebt kennis en ervaring met vastgoedrecht en contractenrecht; - Kennis en ervaring met fusies en overnames is een pré;
 • Jij kunt juridische vraagstukken vertalen naar heldere en pragmatische adviezen; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord- en geschrift;
 • Je bezit sterke projectmanagement- en analytische vaardigheden.
 • Over onze klant

  Onze klant is een investeringsmaatschappij. Tot de activiteiten van onze klant behoren de aankoop, verkoop en uitbating van vastgoed in Nederland.

  Daarnaast zijn zij de moedermaatschappij van een B.V. die activiteiten heeft in de hotel, horeca en food sector. Bij de verschillende bedrijven werken in totaal zo'n 375 medewerkers.

  De werksfeer is informeel en binnen hun organisatie zorgen ze dat iedereen zijn verantwoordelijkheden weet en kan nemen.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Oosterhout(Noord-Brabant). Het kantoor in Amsterdam is gevestigd is aan de Zuidas.

  Aanbod

  Wat bieden we jou : Wij bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en groeiende organisatie, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst.

  Je hebt binnen deze functie veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden en je komt te werken op een nieuwe en moderne werkplek.

  Daarnaast ontvang je bij een dienstverband : · Goed salaris afhankelijk van ervaring en kennis; · Verlofdagen en 8% vakantiegeld; · Bonusregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier