SHE Advisor (0,6 FTE)
Refresco
Hoensbroek, NL
3 dagen geleden

Streef jij met jouw inbreng naar continue verbetering en heb jij net als wij veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan?

Lees dan verder, want voor de afdeling QESH in Hoensbroek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Samen met het QESH team van de plant Hoensbroek, bestaande uit 1 manager en 2 directe teamleden, ben je de stuwende factor voor de veiligheid en kwaliteit van de fabriek in Hoensbroek.

Je bent het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner op het gebied van veiligheid en milieu zowel naar de werkvloer als de adviserende rol die je vervult richting het plantteam.

Je helpt ons om het bewustzijn hierin verder te vergroten. Daarnaast werk je nauw samen met het Benelux QESH team en SHE Advisors van de diverse productielocaties.

Ben jij de pragmatische doener die toe is aan de volgende stap in je carrière en heb jij de drive om zelfsturend te zijn en bijt jij je helemaal vast in SHE-vraagstukken, dan ontvangen we graag je sollicitatie.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heb jij de drive om zelfsturend te zijn, neem je initiatief en bijt je je helemaal vast in SHE-vraagstukken, dan ontvangen we graag je sollicitatie.

Je bent in deze rol o.a. verantwoordelijk voor :

 • Een actieve rol bij het vormgeven van beleid en de visie op het veiligheids- en milieubeleid in samenwerking met het QESH-team;
 • Je voert onderzoeken uit ten behoeve van het veiligheids-milieubeleid en rapporteren over de uitkomsten hiervan;
 • Je volgt de preventieve / corrigerende acties nauwlettend op zodat er voldoende voortgang geboekt wordt;
 • Het initiëren in implementeren van processen en projecten met betrekking tot wetgeving;
 • Het zorgdragen voor de opvolging en afhandeling van de binnenkomende veiligheidsmeldingen;
 • Procesverbeteringen aandragen;
 • Het begeleiden en ondersteunen van (milieu)vergunningen samen met de Benelux organisatie.
 • Verankeren van kennis door het geven van trainingen en advies met betrekking tot veiligheids- en milieu eisen;
 • Opstellen en toezicht houden op naleving van voorschriften, procedures en richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu;
 • Ben jij onze nieuwe collega?

 • Heb jij een afgeronde opleiding middelbare of hogere veiligheidskunde, levensmiddelentechnologie of milieukunde;
 • Je heb een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol en ruime kennis van wet- en regelgeving m.b.t. milieuvergunningen en (basis) kennis op het gebied van Arbo en veiligheid;
 • Kennis van risico inventarisatie en evaluatie is een must;
 • Als persoon ben je energiek, ondernemend, communicatief sterk en ben je besluitvaardig;
 • Je voelt je thuis in een drukke en dynamische omgeving;
 • Je bent klantgericht en resultaat gedreven;
 • Je heb een goede beheersing de Nederlandse - en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je werkomgeving

  Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco : werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten.

  De productie vindt plaats in vijf state-of-the-art vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.

  2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

  Hierbij een link naar https : / / www.spielwork.com / bedrijven / refresco / waarbij je de productieomgeving kan zien.

  De kernwaarden Gedreven’, Verantwoordelijk’, Wendbaar’, Excellent’ en Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie.

  Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier.

  De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!

  Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Kom dan gauw langs voor een kennismaking, de koffie staat klaar! Klik op de sollicitatiebutton om te reageren.

  Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Linda Craenen, Corporate Recruiter, E : linda.craenen refresco.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier