Technical Consultant Data & Analytics
Macaw
Bekijken
5 dagen geleden

Wat je doet als Technical Consultant Data & Analytics

Jij maakt onderdeel uit van het technische geweten van onze dienstverlening. Ook heb je een directe bijdrage aan de kwaliteit en toepasbaarheid van de adviezen, platformen en oplossingen die Macaw levert.

Dat doe je door samen met een Solution Architect (voor klanten) data science en analytics toepassingen, slimme big-data platformen en self service BI oplossingen te ontwerpen.

Daarbij help je ook bij het realiseren en implementeren. Je werkt voor diverse klanten van Macaw, volgt markttrends en innovaties.

Ook adviseer je over nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. In het commerciële proces werk je van tijd tot tijd samen met Client Managers, Solution Architecten en Solution Consultants aan presentaties en plannen voor grote offertes en aanbestedingen.

Daarnaast coach en inspireer je Technisch Specialisten. Je helpt hen het beste uit zichzelf te halen. Op die manier ontwikkel jij de kwaliteit en de kennis van het team én maak je Macaw nog sterker op Data & Analytics gebied.

Mijn challenge : mezelf remmen is mijn grootste uitdaging. Er zijn overal kansen binnen Macaw en er is zo veel op te pakken, maar niet alles kan tegelijk.

Roland, werkzaam als Data & Analytics Consultant

Wat mag je van Macaw verwachten?

Een gave rol waarbij je je technische skills kan combineren met je coaching vaardigheden. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk.

Hierin investeert Macaw heel graag!

Verder bieden we je :

 • Een goed primair salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een ruim opleidingsbudget
 • Een mobiliteitsvergoeding
 • Extra vakantiegeld
 • Erkenning en waardering voor goed werk
 • Een hippe werklocatie op park 2020 in Hoofddorp
 • Lekkerste lunch ever en gezonde snacks
 • NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

  Sollicitatie

  Met jouw technische kennis en passie voor data help je klanten bij het ontwerpen en realiseren van winnende data & analytics oplossingen, en werk je tegelijkertijd aan de ontwikkeling van zowel jezelf als het Macaw team. Hoe?

  Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens inVoornaamVoornaamTussenvoegselTussenvoegselAchternaamAchternaamE-mailE-mailLinkedIn-profielLinkedIn-

  profielTelefoonnummerTelefoonnummer

  Documenten

  CVUploadenXCVMotivatiebriefUploadenXMotivatiebrief

  Privacy statement

  Ik accepteer het Ik accepteer het

  Leuk om ook te weten

 • Daadkrachtig en betrouwbaarOp de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingenKrijgen energie van het end-to-end ontwerpen, realiseren en implementeren van innovatieve data-
 • oplossingen2 Jaar werkervaring in business intelligence, data warehousing en analytics 2 Jaar werkervaring met SQL Server en Microsoft Azure Data Platform en ServicesEen MCSE certificering (of de drive om die op korte termijn te behalen) Ervaring als Technical Consultant, Architect of Senior Data Engineer / Developer

  Bij Macaw werken heel veel verschillende soorten en type mensen. Je kunt hier gewoon zijn wie je bent. En toch zijn we allemaal gelijk.

  We hebben namelijk allemaal de volgende kernwaarden : Passion, Ownership, Excellence, Fair en Innovative.

  Wil je eerst Macaw eens vrijblijvend wat beter leren kennen? Dat kan! Kom gerust langs voor een kopje koffie, thee of een vers bereide lunch door onze chefkok.

  Of speel een potje tafeltennis, pool of FIFA met Macawers die hier al werken. Zo kun je de sfeer alvast proeven.

  Meteen solliciteren kan uiteraard ook. Vul het sollicitatieformulier in en we nemen snel contact met je op.

  Kom gerust langs

  De lunch uitproberen? Of een kopje koffie in het vitaalste kantoor van Nederland? Je bent van harte welkom. Stuur een appje of bel naar Fabienne van Tol, 06 16821247.

  Wij werken o.a. met Wij zijn trots op Kennismaken?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier