Reachtruckchauffeur , DSV Solutions Nederland B.V.
Randstad
ROOSENDAAL, NL
2 dagen geleden

Geef jij graag gas? En rijd je ook veilig als reachtruckchauffeur? Dan is de functie als reachtruckchauffeur bij DSV een leuke baan voor jou!

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag in dagdienst, ideaal dus om jouw werk te combineren met je privéleven. Als reachtruckchauffeur start je met een uurloon van €11,25 en maak je ook kans op een vast contract bij goed functioneren.

Je kan makkelijk met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar je werk, want er stopt een bus voor de deur. Je werkt samen met je collega’s en in de pauze is het gezellig, je kan hier namelijk tafelvoetballen, biljard spelen of even computeren.

Wat ga je doen?

Als reachtruckchauffeur werk je in dagdienst, ideaal dus om jouw baan te combineren met je privéleven. Tijdens je werk ben je onder andere verantwoordelijk voor het verrijden van de pallets die uit de containers komen.

Vervolgens breng je deze naar de juiste stelling. Jij zorgt dat de stellingen altijd gevuld zijn met volle pallets, zodat deze weer klaargemaakt kunnen worden voor verzending.

Kortom jij zorgt voor structuur en overzicht in het magazijn.

Waar ga je werken?

DSV is een groot distributiecentrum in Roosendaal. Vanuit deze locatie worden de kledingstukken van Primark verzonden naar de vestigingen in Italië en Frankrijk.

Je werkt hier met diverse producten van Primark en jij blijft hier dus ook goed op de hoogte van de nieuwste mode. Er heerst een gezellige sfeer, je werkt echt samen met jouw team.

Ook houden jullie gezamenlijk pauze en is hier de ruimte om een potje tafelvoetbal of biljard te spelen. Wanneer speel jij je eerste potje?

Jij bent de ideale kandidaat als jij :

Jij beheerst de Engelse taal (spreken en lezen) goed, want in deze taal ontvang jij via de headset de instructies. DSV Primark is een groot logistiek bedrijf, waarbij de producten in hoge stellingen staan.

Ervaring op de reachtruck is dus erg belangrijk.

Sollicitatieproces

Na een telefonische kennismaking ga je op gesprek bij DSV in Roosendaal. Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je waar jij straks als reachtruckchauffeur aan de slag gaat.

Enthousiast geworden?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier