Product Support Residential (M/V) - Haren
Cebeo
Haren
2 dagen geleden

Help jij onze klanten met jouw technische kennis?

Ben jij een technisch productexpert voor residentiële elektrotechnische toepassingen? En zie je een uitdaging in het commerciële beheer en de opvolging van klantenaanvragen?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor ons team in verkooppunt in Haren.

HOE?

Als Product Support Residential zet je jouw commerciële vaardigheden in bij het voorstellen van nieuwe diensten, oplossingen en producten aan onze klanten die actief zijn in de residentiële, sector.

Je staat nauw met hen in contact, zowel telefonisch als per mail. Nieuwe leads en mogelijkheden tot cross selling ontgaan jou tijdens deze rechtstreekse contactmomenten niet.

Je bent binnen je productdomein verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en voor de algemene opvolging ervan.

Dit doe je in samenspraak met de Team Leader.

Daarnaast bied je ook ondersteuning aan de Sales Consultants en Accountmanagers bij je technische en commerciële taken.

Om dit alles zo goed mogelijk uit te voeren, blijf je steeds op de hoogte van productinnovaties en tendensen binnen je productdomeinen.

Dit doe je niet alleen : je garandeert steeds een vlotte communicatie en samenwerking met de andere collega’s en afdelingen.

Combineer jij een bachelor diploma in een technische richting - bij voorkeur elektromechanica - met kennis van tooling en van CRM?

Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen.

Cebeo biedt jou een essentiële functie in ons verkooppunt. Naast een competitief salaris op basis van je opleiding en ervaring, kan je rekenen op een aantal extralegale voordelen.

Bij Cebeo is onze slogan succeed together’, we stimuleren je dan ook om opleidingen te volgen om je technische expertise verder te ontwikkelen en je eigen vaardigheden te ontplooien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier