Senior handhaver
YACHT
Raalte, NL
2 uur geleden

Over de functie

Voor een gemeente in Salland zijn wij op zoek naar een senior handhaver. In Salland werken mensen hard, helpen ze elkaar graag en weten ze hoe ze een goed feest moeten bouwen.

Om ervoor te zorgen dat het een feestje blijft is het belangrijk om elkaar de ruimte te geven, maar niet tot last te zijn.

Dit kan niet zonder goede afspraken te maken en afspraken ook na te komen. Daarvoor zijn wij op zoek naar een senior handhaver.

Met drie vakcollega's en twee BOA's ben jij verantwoordelijk voor de toezicht en handhaving op het gebied van bouwen, groen, ruimtelijke ordening en APV : het fysieke domein.

Ten aanzien van milieuregels werk je veel samen met de collega's van de omgevingsdienst IJsselland. Hierbij werk je samen met collega's om de lokale handhavingsniveau op basis van regionale risicoanalyse te maken.

De omgevingswet op 1 januari 2021 brengt veel verandering met zich mee, vooral in de samenhang tussen de verschillende taakvelden binnen het fysieke domein.

Jij bepaalt samen met inwoners, ondernemers en bestuurders waar onze prioriteiten binnen toezicht en handhaving liggen.

Jij zorgt ervoor dat je samen met inwoners en partners zorgt voor een schone, duurzame en veilige gemeente via intern overleg, bestuurlijke en politieke afstemming, slimme oplossingen en goede communicatie over risico's, keuzes en uitvoering.

Functie-eisen

Je bent een stevige persoonlijkheid, die zich thuis voelt in het vakgebied en makkelijk schakelt tussen tactisch en operationeel niveau.

Je kent je partners en kunt omgaan met tegengestelde belangen en zet uiteindelijk een gezamenlijk resultaat neer. Je bent een verbinder, benadert vraagstukken integraal, werkt moeiteloos samen, vliegt zo nodig in en denkt oplossingsgericht en soms buiten de kaders.

 • Je bent in samenwerking met de ketenpartners verantwoordelijk voor een actueel toezicht- en handhavingsbeleid. Je bent op de hoogte van beleidsmatige en juridische ontwikkelingen.
 • Je geeft sturing aan het toezicht en de handhaving in het fysieke domein en zet hierin stappen om de uitvoering zowel kwalitatief als kwantitatief te verbeteren
 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van complexe toezicht- en handhavingsdossiers
 • Je bent samen met je collega’s sparringpartner voor politie, omgevingsdienst, collega’s in de regio, lokale ondernemers en (groepen) inwoners.
 • Je hebt een hbo-handhavingsachtergrond, of een vergelijkbare opleiding en minimaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied op uitvoering en (strategisch) beleidsniveau.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van jouw wensen en ambities bieden we je graag een contract voor bepaalde- of onbepaalde tijd. Yacht conformeert zich aan de geldende cao en jouw beloning is dus afhankelijk van de inschaling van je nieuwe opdracht.

  Arbeidsvoorwaarden in het kort

 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • Een bruto maandsalaris conform de geldende cao;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Afkoopregeling voor je studiekosten;
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
 • Leaseauto;
 • Buy-your-own-deviceregeling : netto vergoeding voor laptop en mobiele telefoon;
 • Interessante bonusregeling.
 • Bedrijfsinformatie

  Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden : dat zijn de voordelen van werken bij Yacht.

  Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken.

  Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes.

  Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier