Engineer elektrotechniek
Velox
Groningen, NL
7 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als engineer elektrotechniek ontwerp en bereken je nieuwe technische installaties voor het onderwijsgebouw. Binnen de randvoorwaarden van de klant vertaal je specifieke eisen en wensen naar een functioneel ontwerp van een toekomstbestendige installatie.

Hou jij van uitdagend denkwerk? Dat komt mooi uit. Op deze bouwplaats combineer je het bedenken van slimme oplossingen met de hectiek van een dynamische omgeving.

Je werkt nauw samen met de modelleur en hebt veel interne en externe contacten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Jij ziet jezelf al aan de slag met :

 • het maken van berekeningen over de kosten efficiëntie
 • ontwerpvoorstellen maken
 • haalbaarheidsonderzoeken uitvoeren
 • het geven van technisch advies
 • Functieeisen

  Function Requirements : Je hebt als engineer elektrotechniek een brede oriëntatie op techniek waardoor je gemakkelijk oplossingen voor problemen kunt bedenken.

  Daarnaast heb je ervaring met multidisciplinaire projecten. Jouw match met dit project is gegarandeerd met : een afgeronde mbo / hbo-diploma richting MTS / HTS Elektrotechniekminimaal 5 jaar ervaring als elektrotechnisch engineerwerkervaring in grote projectenaantoonbare ervaring met projectbeheersingbij voorkeur ervaring in de utiliteitsbouwMedior 3-8 jaar

  Arbeidsvoorwaarden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier